Voor al uw geschikte accommodaties

Ons reisaanbod in Nederland

Ons reisaanbod in Nederland

De vakanties hieronder zijn een greep uit ons toegankelijke reisaanbod in Nederland. Wij hebben de accommodaties allemaal bezocht en ze zijn geïnspecteerd en voorzien van het Keurmerk Toegankelijkheid Gehandicapten.

Wij hebben veel meer in ons reisaanbod dan op de website vermeld staat. 

Kunt u geen keuze maken uit deze mogelijkheden? Dan ontvangen wij graag uw reiswensen, inclusief uw specifieke zorgwensen. Met uw wensen en na een persoonlijk intakegesprek kunnen wij een goede match maken met een bestemming en accommodatie op de bestemming van uw keuze. 

Zo zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen met uw eigen reisgezelschap op reis kunt! 

Chalet De Vrije Vogel

Villapark Ehzerburg

Op de mooie gezinscamping “De Agnietenberg”, prachtig gelegen in een natuurgebied aan de rand van Zwolle vindt u ons comfortabele en voor rolstoel toegankelijke chalet met groot overdekt terras en een overdekte hellingbaan.

Op dit vakantiepark met een gemoedelijke, kleinschalige sfeer zijn 16 vakantie villa’s volledig aangepast voor gezinnen met bijvoorbeeld een gezinslid met een lichamelijke beperking.

City Hotel Hengelo

Zonder zorgen op vakantie in Nederland?

Dit hotel heeft 1 mindervalide kamer (nr. 102) die door ons geïnspecteerd is. 

Ontbreekt uw vakantie in Nederland? Vraag een reisvoorstel aan en wij nemen na ontvangst contact op voor een persoonlijk intakegesprek om uw wensen door te spreken en een geschikte vakantie voor te stellen. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Op zoek naar een andere vakantiebestemming?