Voor al uw geschikte accommodaties

Ons reisaanbod op Bonaire

Ons reisaanbod Bonaire

De vakanties hieronder zijn een greep uit ons toegankelijke reisaanbod in Nederland. Wij hebben de accommodaties allemaal bezocht en ze zijn geïnspecteerd en voorzien van het Keurmerk Toegankelijkheid Gehandicapten.

Wij hebben veel meer in ons reisaanbod dan op de website vermeld staat. Natuurlijk kunnen wij ook een complete pakketreis inclusief de vluchten, transfers of een huurauto voor u regelen.

Kunt u geen keuze maken uit deze mogelijkheden? Dan ontvangen wij graag uw reiswensen, inclusief uw specifieke zorgwensen. Met uw wensen en na een persoonlijk intakegesprek kunnen wij een goede match maken met een bestemming en accommodatie op de bestemming van uw keuze. 

Zo zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen met uw eigen reisgezelschap op reis kunt! 

Deze vakantiewoning op Bonaire is geheel aangepast voor minder validen. Het zwembad heeft een stoellift en zwembadleuning om gemakkelijk in en uit het water te komen.

Het resort is goed toegankelijk en de meeste kamers in Delfins Beach Resort zijn rolstoelvriendelijk. In gebouw D is een ruimte met de mogelijkheid om speciale douchehaken te plaatsen.

Heeft u een andere vakantiebestemming of accommodatie op Bonaire in gedachten? Wij werken wereldwijd met reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in individuele vakanties met zorg. Vraag gerust een reisvoorstel aan en wij gaan voor u aan de slag. 

Op deze reizen is STO Garantie van toepassing.
Alle informatie hierover leest u in onze algemene reisvoorwaarden en de garantieregeling

Op zoek naar een andere vakantiebestemming?