Voor al uw geschikte accommodaties

Ons reisaanbod

Ons reisaanbod

De vakanties hieronder zijn een greep uit ons reisaanbod van toegankelijke vakanties. Wij hebben de accommodaties allemaal bezocht en ze zijn geïnspecteerd en voorzien van het Keurmerk Toegankelijkheid Gehandicapten.

Wij hebben veel meer in ons reisaanbod dan op de website vermeldt staat. Wij werken wereldwijd met gerenommeerde reisorganisaties samen die gespecialiseerd zijn in individuele zorgreizen. 

Kunt u geen keuze maken uit de mogelijkheden? Dan ontvangen wij graag uw reiswensen, inclusief uw specifieke zorgwensen. Met uw wensen en na een persoonlijk intakegesprek kunnen wij een goede match maken met een bestemming en accommodatie op de bestemming van uw keuze. 

Zo zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen met uw eigen reisgezelschap op reis kunt! 

Ons reisaanbod in Nederland

Chalet De Vrije Vogel

Villapark Ehzerburg

Op de mooie gezinscamping “De Agnietenberg”, prachtig gelegen in een natuurgebied aan de rand van Zwolle vindt u ons comfortabele en voor rolstoel toegankelijke chalet met groot overdekt terras en een overdekte hellingbaan. 

Op dit vakantiepark met een gemoedelijke, kleinschalige sfeer zijn 16 vakantie villa’s volledig aangepast voor gezinnen met bijvoorbeeld een gezinslid met een lichamelijke beperking.

City Hotel Hengelo

Zonder zorgen op vakantie in Nederland?

Dit hotel heeft 1 mindervalide kamer die door ons geïnspecteerd is. 

Ontbreekt uw vakantie in Nederland? Vraag een reisvoorstel aan en wij nemen na ontvangst contact op voor een persoonlijk intakegesprek om uw wensen door te spreken en een geschikte vakantie voor te stellen. 

Ons reisaanbod in Spanje

Bungalow Parque Golf

Appartement Iguazú

In deze ruime bungalow op de golfbaan van Maspalomas is een gerenoveerde badkamer met inloopdouche aanwezig. 

Dit geheel renoveerde appartement heeft een aangepaste badkamer en ligt op ca. 10 minuten vanaf Playa del Inglès, Gran Canaria, Spanje

Ons reisaanbod in Frankrijk

Domaine de Puylagorge

Meer geschikte accommodaties in Frankrijk?

Op deze gezinsvriendelijke camping wordt een handicap nooit als een beperking ervaren. Er zijn diverse voorzieningen en ondersteuning voor het hele gezin. 

Bent u op zoek naar een andere (type) verblijf in Frankrijk? Vraag een reisvoorstel aan en wij nemen na ontvangst contact op voor een persoonlijk intakegesprek om uw wensen door te spreken en een geschikte vakantie voor te stellen. 

Ons reisaanbod in Bonaire

Deze vakantiewoning op Bonaire is geheel aangepast voor minder validen. Het zwembad heeft een stoellift en zwembadleuning om gemakkelijk in en uit het water te komen.

Heeft u een andere vakantiebestemming in gedachten? Wij werken wereldwijd met reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in individuele vakanties met zorg. Vraag gerust een reisvoorstel aan en wij gaan voor u aan de slag. 

Uw volgende vakantie ook zonder zorgen geregeld?