Voor al uw geschikte accommodaties

Appartement Iguazú, Gran Canaria

Appartement Iguazu KTG Reizen
Pictogram rolstoel + lopen

Het recent aangekochte appartement Iguazú is geheel gerenoveerd. Wij willen alléén tevreden huurders en dat alles piekfijn in orde is. Daarom is er nieuwe betegeling, nieuwe vloeren, er is een nieuwe ingerichte badkamer met inloopdouche voorzien van wandbeugel, nieuwe kitchenette, nieuwe meubels, en dit zal u beslist bevallen.

Het appartement heeft 1 slaapkamer met 2 één  persoons bedden en een goede slaapbank in de zeer ruime woonkamer. Het appartement  is geschikt voor maximaal vier personen en van alle gemakken voorzien.
Er is een wasmachine in het appartement aanwezig waardoor u minder bagage op uw vakantie hoeft mee te nemen. Misschien kunt u hierdoor wel alléén met uw handbagage vliegen? Appartement verhuur Iguazú heeft een eigen WIFI toegangspunt met snel internet, u hoeft dus geen gebruik te maken van een openbaar netwerk. Iguazú ligt zeer centraal en u hoeft niet ver te lopen om de gezelligheid te vinden.

Goed om te weten

Extra service

Mocht u slecht ter been zijn dan kunt u een toiletverhoger en/of  douchekrukje reserveren bij uw boeking.
De eigenaren van het appartement ontvangen u van harte en wensen u een fantastische vakantie in hun fijne appartement.

Huisdieren niet toegestaan.

Heeft u interesse in een vakantie in dit verblijf?
Wij regelen uw zorgeloze vakantie met of zonder vluchten naar Gran Canaria en eventueel een huurauto ter plaatse. Vraag hieronder een reisvoorstel bij ons aan.

Op deze reis is STO Garantie van toepassing. 
Alle informatie hierover leest u in onze algemene reisvoorwaarden en de garantieregeling

Op zoek naar een andere vakantiebestemming?